Over mij

Ik ben Thomas Bastet.

Na HBO en WO studie in een compleet andere richting dan webdesign, ben ik door het maken van websites tot de conclusie gekomen dat dit een ideale manier is om mijn intellect en creativiteit ruimte te geven. Ik ben afgestudeerd MSc plant biotechnologie, van waaruit ik sowieso al een interesse heb voor data en digitalisering, die goed van pas komt in webdesign. Ook heb ik nog op een IT-helpdesk gewerkt. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik altijd vol ideeën zit en die graag toepas. Dit is kort samengevat waarom ik heb besloten voor mijzelf te beginnen. 

Wat ik graag uitdraag is mijn enthousiasme, mijn intuïtie, mijn creativiteit en het denken in oplossingen i.p.v. problemen. Er is altijd wel een manier om iets te laten werken!

Daarnaast heb ik gewoon een erg brede interesse in hoe de wereld werkt; biologie, natuur(kunde), (bio)chemie en techniek fascineren me. Ik ben een zweefvieger, klus graag, ook aan mijn auto. Met die auto en onze eigen kano gaan we graag er op uit, lekker kamperen en varen. Ook ben ik wel een echte foodie te noemen; ik kook graag en fermentatie is geweldig. Zo bak ik ook mijn eigen desem brood.

Hiking near Gries Austria